16 | 01 | 2021

Bericht van de kerkenraad 13-01-2021

De lock-down heeft ook betrekking op ons gemeenteleven, we ontkomen niet aan het volgen van de maatregelen van de overheid.

De kerkdiensten gaan door zoals de afgelopen maanden. Het kringwerk zoals Bijbelkringen, Mannen- vrouwenvereniging, Leer- en leeskring stopt per direct tot 9 februari 2021. Dit geldt ook voor alle jeugdwerk en de catechese. Als u voor wat betreft het huisbezoek een afspraak hebt staan wordt u door uw wijkouderling benaderd om te overleggen hoe u daar vorm aan wilt geven. We zijn van mening dat we als kerk ook moeten volgen in wat de overheid nastreeft; alle contacten tot een minimum beperken!

Het is een harde maatregel en raak ons allemaal, zeker in deze tijd van verwachten. We wensen u allen Gods Zegen toe op de plaats waar eenieder is gesteld. Heeft u vragen dan kunt u die stellen aan de scriba (bij voorkeur via de mail) of uw wijkouderling.